56 мільйонів, обіцяні кабміном на відновлення водопостачання, до Миколаївського бюджету так і не надійшли

Коментарi:

А миколаївського мера Олександра Сенкевича вже викликали на допит щодо цільового використання цих грошей

Станом на 28 липня гроші, які обіцяв виділити Кабмін на відновлення водопостачання у Миколаєві, до міського бюджету так і не надійшли.

Нагадаємо, на початку травня кабінет міністрів виділив міністерству розвитку громад та територій 56 мільйонів гривень для міського комунального підприємства «Миколаївводоканал» на влаштування водозабору з артезіанських свердловин, а також інші заходи, необхідні для відновлення процесу надання послуг із централізованого водопостачання.

"Нам Кабінет міністрів виділяє гроші – 56 млн грн – на роботу з водопостачанням та з очисними спорудами. Ще немає конкретного результату, яким чином гроші потраплять на «водоканал», а я вже місяць тому отримав виклик на допит та вилучення документів щодо нецільового використання цих грошей", – сказав Олександр Сенкевич.

Про це Олександр Сенкевич розповів сьогодні, 28 липня, під час сесії міськради

Також, за словами мера, 26 липня він також отримав запит від прокуратури щодо використання цих 56 млн. грн.

"Позавчора отримав запит від прокуратури з цього питання, посилаючись на один з анонімних телеграм-каналів, що потрібно також вилучити документи щодо використання цих грошей, хоча гроші ще навіть не були направлені", – розповів Олександр Сенкевич.