ВСУ вдарили по Антонівському мосту, коли окупанти переправляли техніку

Нові подробиці нічної операції.

ЗСУ вдарили по Антонівському мосту в Херсоні саме в той момент, коли окупанти переправляли ним велику колону накопиченої техніки.

"Херсонщина і вся Україна чекали на цей ранок. Адже всі ми хотіли дізнатися, наскільки серйозно ЗСУ пошкодили Антонівський міст у Херсоні. І інформація більш ніж радісна – проїзд по ньому неможливий, а вдарили, за словами очевидців, саме тоді, коли орки переправляли накопичену техніку. Чекаємо на офіційні підрахунки російських втрат", – повідомив радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань.

"Окупанти накопичували техніку, проводили косметичний ремонт мосту і хотіли цієї ночі переправити велику колону військової техніки на правий берег для посилення лінії фронту. Але, як ми бачили, наші збройні сили завдали нищівного удару. Він був настільки потужним, що його чув майже весь Херсон. ", – додав Хлань.

Увечері 26 липня очевидці повідомляли, що біля Антонівського мосту через Дніпро чути вибухи. Вранці представники окупаційної адміністрації повідомили, що рух мостом перекрито.

В оперативному командуванні "Південь" підтвердили, що українські сили завдали ударів Антонівським мостом у захопленому Херсоні.