Зранку обстріляно промислову зону міста Миколаєва, вночі в Весняному знищено вісім будинків

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області станом на восьму ранку 27 липня.

Миколаїв
Зранку, 27 липня, близько 6.20, Миколаїв знову було обстріляно. За попередньою інформацією потрапляння були у промислову зону та ремонтне підприємство. Також пошкоджено будівлю та приватний автотранспорт. Попередньо без жертв та постраждалих. Детальна інформація уточнюється.

Миколаївський район

Вчора, 26 липня, о 10.25 в селі Шевченкове виникла пожежа господарчої будівлі та частково зруйновано житловий будинок. Постраждалих немає.

Також внаслідок обстрілів 26 липня у селі Котляреве Шевченківської громади горіли поля ячменю та пшениці. Постраждалих немає.

26 липня у селі Лимани Галицинівської громади відбулося займання пшеничного поля, а

у селі Стара Богданівка Радсадівської громади – сухої трави.

27 липня, орієнтовно о 2.50, обстрілів зазнало селище Весняне Веснянської громади. Внаслідок чого виникла пожежа господарчої будівлі. Також пошкоджено вісім приватних житлових будинків та дві легкові автівки.

Баштанський район

Вчора, 26 липня, орієнтовно о 16.00 обстрілів зазнало село Широке. Зруйновано мережі електроопор та було влучання в домогосподарство. Постраждалих немає.

Орієнтовно о другій ночі 27 липня, були обстріли поза межами Широкого. Постраждалих немає.

Тривають обстріли територій та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади по лінії розмежування. 26 липня у Березнегувате внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків виникло загоряння сухої трави.

Також протягом минулої доби під вогнем опинилися села Лепетиха та Кавказ Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих відсутня. Пошкоджені житлові будинки.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Про це повідомили в Миколаївській облдержадміністрації.