Після ранкового обстрілу в Миколаєві сталася пожежа. Фото

Коментарi:

Минулої доби у Миколаївській області ліквідовано 11 пожеж.

Одна з них виникла внаслідок ворожих обстрілів. Постраждалих та травмованих немає.

Осколки потрапили в автомобіля «Газель» на підприємстві в Миколаєві. Подія трапилась внаслідок вранішнього обстрілу 26 липня. Рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини горіння ліквідували.

25 липня сталася пожежа безлюдного житлового будинку у селі Григорівка Баштанського району області. Горіння ліквідовано на площі 40 квадратнихметрів, причина пожежі встановлюється.

26 липня о півночі пожежа сталася в будинку в селі Грейгове Миколаївського району. Вогнеборці погасили вогонь на площі 80 квадратних метрів. Причиною займання слугувало коротке замикання електромережі.

26 липня через підпал зайнявся хвойний настил в Мішково-Погорілівському лісовому урочищі. Пожежу на площі 250 квадрантних метрів вогнеборці ліквідували на світанні.

В Щербанях гасили дві пожежі стерні та сухої трави площами 4,5 та 2 гектари. Підпали зафіксовано біля сіл Григорівське Вознесенського району і Новополтавки Баштанського району.

Також зареєстровано п’ять пожеж в екосистемах. Горіли суха трава, сміття та чагарники в Веснянській, Чорноморській, Ольшанській, Благодатненській громадах та у Первомайську. Загальна площа, яку пройшов вогонь, склала понад 12,5 гектари. Причинами виникнення пожеж слугувало необережне поводження з вогнем, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.