Вночі палало в човновому кооперативі в Миколаєві, а в Мішково-Погоріловому до і після обстрілів горіли два великі будинки

Протягом доби на території Миколаївської області зареєстровано 20 пожеж.

Дві з них виникли в результаті влучення боєприпасів та уламків від них.

В вночі 25 липня після ворожого обстрілу в селі Мішково-Погорілове загорівся приватний двоповерховий житловий будинок та гараж. Вогнеборці Головного управління ДСНСУкраїни у Миколаївській області загасили пожежу на площі 150 квадратних метрів. Додатково залучалась поліція, бригади “Миколаївобленерго”, ПАТ “Миколаївгаз”. Вогнем знищено житловий будинок, гараж, автомобіль Mercedes-Benz W-140. Людей в цей час в будівлі не було.

24 липня вогнборці гасили займання сухої трави та чагарників у Миколаєві. Площа пожежі склала 4,5 гектари.

24 липня з інших причин виникло 18 пожеж.

У тому ж Мішково-Погорілове сталася ще одна пожежа. Загорівся приватний житловий будинок та гараж на території приватного домоволодіння по вулиці Лесі Українки. Площа пожежі склала відповідно 90 та 60 квадратних метрів. Причина встановлюється.

Через коротке замикання електромережі виникла пожежа трансформаторної підстанції КТП № 157 по вул. Івана Папаніна в Первомайську

О 23.00 спалахнув автомобіль ГАЗ -53 у Кривому Озері, його спричинило коротке замикання електропроводки.

В північ зайнялися чотири споруди на території човнового кооперативу “Зорі над Бугом” у Варварівці. Під час пожежі отримав опіки чоловік 1965 року народження. Його доправлено до лікарні. Пожежу на площі 80 квадратних метрів ліквідовано, її причина встановлюється. Додатково залучались працівники поліції, “Миколаївобленерго”, “Миколаївгаз”, лікарі.

У чотирьох районах зафіксовано 14 пожеж в екосистемах. Горіли суха трава, сміття, чагарники, очерет та стерня. Загальна площа пожеж склала 41 гектар. В переважній частині випадків спричинило займання необережне поводження з вогнем, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.