Вночі Миколаїв знову обстріляли – влада повідомила про наслідки

Коментарi:

У Миколаєві вночі пролунала серія вибухів, поки відомо про попадання в поля поза містом, в області за минулу добу поранена дитина.

Про це повідомив глава Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"Вночі, 25 липня, близько 2:40 в Миколаєві пролунала серія вибухів. Поки відомо про попадання в поля за межами міста на території довколишніх сіл. Детальна інформація уточнюється", – повідомив Кім в Telegram.

За словами глави ОВА, увечері, 24 липня, після ворожих обстрілів в одному з районів Миколаєва сталася пожежа на відкритій території. Постраждалих немає.

Миколаївський район:

  • Увечері, 24 липня, о 20:35 були зафіксовані ворожі обстріли селища Засілля Первомайської громади, переважно по відкритих територіях. Постраждалих немає.
  • Вночі, 25 липня, близько 03:00, почався обстріл села Мішково-Погорілове. За попередньою інформацією, отримала поранення 7-річна дитина. Внаслідок обстрілів пошкоджено об'єкти критичної інфраструктури, електро – та газопостачання. Частково зруйновані і пошкоджені житлові будинки, автотранспорт. Також виникла пожежа двоповерхового житлового будинку.

Баштанський район:

  • Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Широківської громади. Так, протягом дня, 24 липня, в результаті ворожих обстрілів сталося загоряння полів із зерновими. Постраждалих немає.
  • Також окупанти продовжують обстрілювати територію та прилеглі населені пункти Березнегуватської громади. Під постійним вогнем залишаються села, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація про постраждалих відсутня. Інформація щодо руйнувань житлових будинків уточнюється.

У Вознесенском і Першотравневому районах день і ніч пройшли відносно спокійно.