Сьогодні зранку ворог у Миколаєві зруйнував складське приміщення, а вчора вцілив у сільський будинок культури

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на восьму ранку 24 липня

Миколаїв
24 липня, близько четвертої ранку Миколаїв знову зазнав обстрілів. Попередньо відомо про влучання у складське приміщення. Інформація щодо пошкоджень та постраждалих уточнюється.

23 липня о шостій вечора ворог обстріляв житлові квартали у Корабельному районі. Загалом, по обласному центру було випущено чотири крилатих ракети типу «Калібр». У результаті чого повністю зруйновано заклад освіти, декілька садиб, пошкоджені приватні та багатоповерхові будинки, господарські споруди, автомобілі, гараж. Наразі відомо про п‘ятьох поранених, серед них підліток. Також внаслідок потрапляння боєприпасів та їхніх уламків на території міста сталися пожежі.

Миколаївський район
23 липня з 14.00 до 15.00 фіксувалися обстріли села Лимани Галицинівської громади. Палали житлові будинки, господарські споруди, ліс. Постраждалих немає.

Орієнтовно з 13.45 й протягом дня ворог завдавав удари по селу Шевченкове. Загинуло дві людини.

Баштанський район
23 липня о 14.00 обстрілів зазнала Широківська громада. Зафіксовано шість влучань по будинку культури в село Широке, постраждалих немає.

Продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування у Березнегуватській громаді. Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Про це повідомили в Миколаївській облдержадміністрації.