Пожежа в двох дев'ятиповерхівках в Миколаєві на совісті забудькуватої куховарки і курця

Протягом доби в Миколаївській області зареєстровано 18 пожеж.

Шість пожеж виникли в результаті попадання ворожих боєприпасів і уламків від них.

Вранці 23 липня після обстрілу в селищі міського типу Первомайське Миколаївського району загорілося вісім гаражів. Цю пожежу площею 300 квадратних метрів пожежники загасили.

На вулиці Тернопільській в Миколаєві зайнялася територія площею в півтора гектара. Палала суха трава. Увечері пожежники попрямували в Корабельний район. Після ворожого ракетного удару там горіли приватні житлові будинки, господарські будівлі, два автомобілі та сухість.

З інших причин виникло 12 пожеж.

Запалилася кухня в квартирі дев'ятиповерхового будинку в центрі Миколаєва. До приїзду вогнеборців вогонь вдалося приборкати, а от їжа разом з плитою таки згоріли.

Коротке замикання електромережі призвело до займання в приватному житловому будинку в Чорноморці Миколаївського району на площі 45 квадратних метрів.

Сталася пожежа в квартирі дев'ятиповерхового житлового будинку на Океанівській вулиці тут рятувальники вивели з щільно задимленого приміщення господаря. Виявляється, він так необачно викурив сигарету.

Через необережне поводження з вогнем виникла пожежа на дачах на території СВТ "прогрес" і "Прибузьке" в Заводському районі. Палали господарські будівлі і сухостій. Пожежі ліквідували наші пожежники, повідомили в Головному управлінні ГСЧС України в Миколаївській області.