Сьогодні на світанку у Миколаєві ворог потрапив у піддони, а вчора хотів спалити Соколівку

За добу на території Миколаївської області зареєстровано 24 пожежі.

Десять виникли внаслідок попадання ворожих боєприпасів та уламків від них.

22 липня о шостій ранку після обстрілу врагом у селищі міського типу Первомайське загорілася господарська будівля. Пожежу на площі 80 квадратних метрів вдалося загасити.

Вчора окупанти поцілили біля лісового масиву на території Галицинівської громади, а біля самого села загорівся житловий будинок. Про півночі пожежу площею 50 квадратних метрів загасили місцеві вогнеборці.

Сьогодні, 23 липня, о 4.33, загорілися дерев'яні піддони на підприємстві, розташованому в Інгульському районі міста Миколаєва. Вогнеборці завдяки своєчасно вжитим заходам не допустили збільшення площі пожежі. Про п'ять ранків її ліквідовано на площі 200 квадратних метрів.

Сьогодні вранці і вчора, 22 липня, внаслідок попадання боєприпасів та уламків від них горіли суха трава та чагарники на відкритих територіях. Горіло у Соколівці Березнегуватської громади на загальній площі майже 10 гектарів. Там врятовано від вогню чотири житлові будинки, п'ять господарських споруд, поле з пшеницею. У Корабельному районі сталося три пожежі, загальна площа 7000 квадратних метрів.

Вчора, 22 липня, миколаївські піротехніки знешкодили десять боєприпасів.

Ще 14 пожеж зареєстровано з інших причин.

Вдень через необережне поводження з вогнем загорілося поле з ріпаком біля Чорноморки.

Через підпал у Плющівському лісовому урочищі Баштанського району загорілася листяна підстилка, суха трава та лісові насадження. Вогнеборці зуміли зупинити полум'я на загальній площі 4,8 гектари, повідомили у Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.