НУК імені адмірала С. Макарова після ворожої атаки просить допомоги у своїх випускників

Шановні друзі!

Колектив Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова (МКІ, УДМТУ, НУК) звертається до випускників всіх років, всіх небайдужих людей, які з повагою відносяться до нашого університету, його славної 100-річної історії, про допомогу.

15 липня в університет прийшла біда. В результаті зухвалої терористичної атаки рашистських окупантів практично повністю зруйновано головний корпус університету, який будували і удосконалювали не одне покоління науково-педагогічних кадрів та студентів.

Університет, який за роки свого існування підготував десятки тисяч фахівців для підприємств та організацій як України, так і багатьох країн Світу, у тому числі і Росії, зазнав величезних матеріальних і фінансових втрат.

Шановні друзі!

Колектив університету робить все можливе і неможливе для відновлення роботи вишу. Ми дуже вдячні керівництву області і міста за підтримку наших зусиль. Але на жаль, у цей скрутний для України час, виконання ремонтних робіт потребує значних фінансових витрат, яких в країні недостатньо. Тому ми і звертаємось до Вас, шановні друзі, надати по можливості будь-яку матеріальну та фінансову допомогу, яку ми з вдячністю приймемо.

Для зручності у використанні цих коштів ми просимо надсилати допомогу на рахунок ГО «Асоціація випускників НУК імені адмірала С. Макарова».

Наші реквізити:

АТ КБ «ПРИВАТБАНК» (ЄДРПОУ банку 14360570, код банку 305299).

Поточний рахунок № UA733052990000026002021702281, валюта UAH (українська гривня).

Адреса відділення: 54001, м. Миколаїв, вул. Московська, 40/5