Сьогодні зранку на Миколаївщині ворог обстріляв гаражний кооператив

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області на восьму ранку 22 липня

Миколаївський район
Вчора, 21 липня, протягом дня внаслідок ворожих обстрілів Галицинівської громади в селі Українка відбулось загоряння сількогосподарських будівель та техніки, за селом Лимани горіли лісові насадження та поля із зерновими. Постраждалих немає.

21 липня о 17.00 внаслідок обстрілів у села Калинівка Воскресенської громади відбулось загоряння стерні, лісосмуги та чагарників на відкритій території.

Сьогодні, 22 липня, ворожих обстрілів зазнала Первомайська громада. Відомо про влучання в будівлю магазину та гаражний кооператив у селищі міського типу Первомайське. Близько п’ятої ранку обстріляно Новомиколавїку. Влучення переважно по відкритих територіях. Постраждалих немає.

Орієнтовно з 7.30 відбувалися обстріли в напрямку населених пунктів Киселівки та Максимівки. Інформація про пошкодження та постраждалих уточнюється.

Баштанський район
О п’ятій ранку 22 липня та вчора о восьмій вечора 21 липня були обстріли села Широке Є влучання по сільськогосподарським будівлям. Постраждалих немає.

21 липня о 14.00 обстрілів зазнало село Зелений Клин Баштанської громади. Так, внаслідок потрапляння боєприпасів та їхніх уламків за межами населеного пункту виникла пожежа сухої трави та пожнивних залишків.

Продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування у Березнегуватській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської облдержадміністраціїї.