Літня шина Barum. Огляд моделі Bravuris 3

Коментарi:

Що найголовніше для сучасного автовласника? Хороші технічні показники машини та мала витрата палива. Літні шини Barum, одні з вдалих розробок чеської компанії, що нині входить до найбільшого німецького автоконцерну.

Основні характеристики шин

Ті власники авто, які вже встигли познайомитися з шинами Бравуріс, відзначають їхню надійність, тривалий запас робочого ресурсу та чудові ходові якості. Розширений розмірний ряд 14-20 дюймів пропонує споживачам гарний вибір літніх покришок.

До технічних особливостей літньої гуми Барум належать такі показники:

  • ретельно вивірений малюнок канавок протектора;
  • використання довговічної полімерної суміші;
  • високі експлуатаційні показники;
  • рівномірне знос колеса при їзді.

Використовуючи гуму Бравуріс, автовласник мінімізує можливість розвитку на дорозі непередбачених ситуацій. Цю модель високо цінують навіть найвибагливіші та найвибагливіші споживачі, адже літні покришки, розроблені за інноваційними технологіями, повністю відповідають міжнародним стандартам.

Збільшена поперечна жорсткість

Однією з цілей розробників автошини було досягти максимально високої поперечної жорсткості протектора. Для отримання такого важливого для експлуатаційних показників ефекту плечові блоки профілю збільшили, додавши їм міцності. Спеціально розроблений «закритий» дизайн забезпечив шинам стійкість, що особливо важливо при гальмуванні, поворотах та маневруванні машини під час їзди.

Укорочений гальмівний шлях

Ця якість підвищує рівень зчеплення колеса з мокрою після дощу зоною дороги, що забезпечує безпеку людей та зручність при керуванні. Такий показник досягається завдяки наявності в блоках проекторі великої кількості країв зачеплення. Шини Барум виготовляються з інноваційного матеріалу, що складається з кремнієвих сполук. Кремній рівномірно розподіляється у складі гуми, покращуючи її технічні можливості.

Ступінчасті канавки

Це ще одне найсучасніше досягнення, яке виробник використав у створенні автошини. Дренажні ламелі мають оригінальну зігнуту форму. Сильно скошені трирівневі прорізи працюють на посилення жорсткості блоків профілю коліс, що забезпечує ідеальну чіткість управління та прогнозовану поведінку техніки.

Машина з літньою гумою Барум захищена від аквапланування, що дозволяє водієві надійно керувати авто на ускладненій трасі після сильних опадів. Перевагою ламелів зі ступінчастими канавками стає створення додаткових ґрунтозачепів колеса, що підвищує площу зчіпки, роблячи її міцнішою та стійкішою.

Тиша та комфорт при поїздках

Впроваджений у конструкцію проектора «закритий» дизайн додає ще одну перевагу цим шинам. Завдяки їх використанню, в салоні знижується рівень шуму, що генерують колеса машини при їзді. Такий ефект забезпечують закриті плечові блоки, які ефективно блокують звукові хвилі, не даючи їм проникати в салон машини.

Основні переваги моделі

Використання інноваційних технологій для створення моделі покришок літнього варіанту допомогло розробникам чудового результату.

До переваг нової моделі Bravuris 3 експерти відносять наступні моменти:

  • економічна витрата палива, що забезпечує таку особливість використання оригінальної конструкції колеса зі збільшеною кількістю поздовжніх ребер;
  • тривалий період експлуатації, який пояснюється використанням зносостійкого матеріалу, міцного каркасу та рівномірністю робочого тиску;
  • можливість блокування шуму завдяки оригінальній конструкції протектора.

Споживачі відзначають і відмінні показники зчеплення колеса з вологим покриттям. Це досягається застосуванням розгалужених ґрунтозачепів на гумі та її вдосконаленим складом.