У Патрона день народження

Коментарi:

Пес Патрон, чотирилапий сапер Державної служби з надзвичайних ситуацій України, святкує свій день народження.

Йому виповнилося три роки. Про свято повідомили на сторінці Патрона у Instagram.

"Мені три роки. І я найщасливіший пес у Всесвіті. У мене є сім'я, що любить, у мене є багато іграшок, я допомагаю врятувати життя людей, і у мене щодня є що є", – написали там.

Крім того, автори повідомлення не забули про подарунки для Патрони. Просять перерахувати гроші на корм для бездомних собак та котиків.

"Я знаю, що ви зараз думаєте: "Що б такого тому Патрону подарувати". По-перше, свою усмішку. Ось прямо зараз усміхніться. Дякую. , в яких поки що немає свого будинку: хотів би їх почастувати на честь свого дня народження. Це зовсім необов'язково, тільки якщо у вас є можливість. Я знаю, що зараз кожна копійка не зайва, тому все зрозумію", – йдеться у зверненні.

Патрон став улюбленцем публіки із початком повномасштабного вторгнення. Він допомагає своєму господареві-саперу розмінувати українські землі.

Образ Патрона став ще одним символом незламності України. Пса малюють на муралах, створюють плакати. Собаку нагороджують міжнародні організації, вона навіть побувала на зустрічі із президентом Зеленським.