Кім про можливу атаку на Миколаїв: можуть тільки зімітувати

Коментарi:

Ніколаєв так і залишився непереборною перепоною для російських окупаційних військ. Однак пропагандисти час від часу нагнітають і розповідають своїй вірній аудиторії про те, що місто буде захоплене.

Перспективи атак та можливих наступальних дій росіян оцінив голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім в ефірі «Freeдом».

«Росія навіть не намагатиметься захопити Миколаївську область. Максимум, що зроблять – імітацію. У Росії зараз багато проблем, їхня армія виснажена. Їм доводиться вибирати, де зосереджувати зусилля. До того ж Миколаїв велике місто. Ми маємо географічні переваги у вигляді річок, висот, каналів. І готовність до оборони – на високому рівні. Маріуполь простояв 84 дні – з Миколаєвом цього терміну вони не мають. Вкрай низька і можливість імітації атаки, як це було в перші тижні війни. Тоді вони кидали розвідбатальйони, щоб зробити вигляд наступу колонами. Потім вони розверталися та відходили. Але ми цю їхню тактику вже добре знаємо. Тож нічого в них не вийде», – пояснив Кім.