Київське «Динамо» ловило «канарок»

Коментарi:

Ліга чемпіонів. Другий кваліфікаційний раунд. Перший матч

20 липня. Польща. Лодзь. Стадіон імені Владислава Круля. Арбітр Глен Нюберг (Швеція).

"Динамо" (Київ, Україна) – "Фенербахче" (Стамбул, Туреччина) – 0:0

"Динамо": Бущан, Кендзера, Попов (Сірота, 83'), Забарний, Дубінчак, Шапаренко, Сидорчук, Буяльський (Гармаш, 77'), Циганков (Караваєв, 88'), Вербич (В. Ванат, 83') – Бесідний

"Фенербахче": Алтай, Осаї-Семюел, Азіз (Тіссеран, 46), Салаї, Кадіоглу, Арао, Юксек, Кахведжі (Брума, 64), Россі (Гулер, 72'), Валенсія (Сердар, 72'), Кінг ( Лінкольн, 63 ').

Попередження: Сидорчук (58'), Бесєдін (73), Гармаш (90+1') – Кінг (31'), Сердар (87'), Юксек (90').

Хоча на табло у Лодзі нулі, матч назвати нудним не можна. Багато роботи було у Бущана, оскільки в обороні динамівцям у першому офіціальному матчі сезону було важкувато.

Та й «канарки» часто помилялися у захисті. Але нападаючі обох команд цими бонусами не скористалися. Запам'яталися у другому таймі дальній удар Сидорчука та удар головою Попова. А ще Бєсєдін, який мало не встиг завершити фланговий простріл. Забий вони хоча б один гол, то у матчі-відповіді 27 липня в Стамбулі не так було б тривожно.

Зазначимо, що переможець протистояння продовжить свій шлях у кваліфікації Ліги чемпіонів, який програв – вирушить до Ліги Європи. У цьому турнірі суперником "Фенербахче" чи "Динамо" стане або "Партизан", або "Словацько".