Учора в Миколаєві горіли квартири в Лісках і на Намиві, а під Березанкою – пшеничне поле

Минулої доби на Миколаївщини зафіксовано дев’ять пожеж.

Дві пожежі виникли через ворожі обстріли:

17 липня Через потрапляння боєприпасів та уламків виникла пожежа автомобільного боксу та вантажних автомобілів на підприємстві міста Миколаєва.

Через ворожі обстріли сталася пожежа одноповерхової споруди з виробничими цехами площею 100 квадратних метрів. Вогнеборці горіння ліквідовали та врятовали два цехи.

О п’ятій ранку вогнеборці гасили пожежу побутових речей та меблів в квартирі на першому поверсі триповерхового житлового будинку по вулиці Олега Кошового в Миколаєві. Причина пожежі встановлюється.

Вдень зайнялось сміття на балконі дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Лазурній м. Миколаєва. Через щільне задимлення рятувальникам довелось працювати в апаратах для захисту органів зору та дихання.

Ще одну пожежу в житлі зафіксовано о 21.40. Сталася пожежа в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вул. Генерала Карпенка. Вогнеборці пробралися туди за допомогою автодрабини і ліквідували горіння площею 100 квадратних метрів. Спричинило пожежу необережне поводження з вогнем.

На площі два гектари горіла пшениця на корені біля села Ташине Березанської громади.

Вогнеборці 8-ї частини ліквідували пожежу і врятували восьмигектарне поле пшениці, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.