17 липня ракетами С-300 атаковані два промислових підприємства Миколаєва, вчора окупанти вцілили в корівник

Коментарi:

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області на восьму ранку 17 липня

Миколаїв
17 липня о 3.05 Миколаїв знову зазнав масованого ракетного обстрілу. Попередньо відомо про влучання та пожежі на двох промислових підприємствах. Детальна інформація уточнюється. За попередніми даними ОК «Південь» ворог атакував ракетами С-300.

Миколаївський район
Вчора, 16 липня, орієнтовно об 11.00 зафіксовано обстріли сіл Шевченкове, Зоря, Новоруське Шевченківської громади. У Шевченковому внаслідок обстрілів троє загинули та троє поранені. Також в населених пунктах є влучання в житлові будинки, в результаті чого виникли пожежі та руйнування.

16 липня о 12.00 село Лимани Галицинівської громади зазнало масованого обстрілу. Пошкоджено житлові будинки та господарські будівлі. Постраждалих немає.

Баштанський район
16 липня з 9.30 по 14.30 були обстріли у Широківській громаді. Одна жінка загинула та зруйновано житловий будинок. Влучання теж були по сільськогосподарським будівлям, корівникам та поза межами населених пунктів.

16 липня орієнтовно о 18.30 та 19.00 були обстріли в Інгульській громаді. Внаслідок влучань горіли поля. За попередньою інформацією постраждалих немає.

Також орієнтовно о 19.00, 16 липня, були обстріли села Володимирівка. Влучання були за межами населеного пункту.

У Березнегуватській громаді продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської обласної держадміністрації.