У «коньяк за $2500 з Москви» могли підмішати отруту для Сальдо

Херсонському колаборанту ФСБ прочищало шлунок.

Причиною госпіталізації 13 липня херсонського колаборанта Сальдо могло бути отруєння. При цьому отруту гауляйтеру могли дати "свої" – самі ж окупанти, яким після початку вторгнення РФ в Україну почав цей зрадник.

У день, коли Сальдо раптово погано, він пив презентований з Москви дорогий коньяк. Про це повідомив херсонський політик, депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

"Ще за однією версією, Сальдо могли отруїти. "Свої", а точніше ФСБ. Є інформація, що того дня, коли йому стало погано, зрадник пив презентований з Москви коньяк. Називають навіть вартість пляшки – 2,5 тисячі доларів. Нібито. Сальдо випив і одразу стало погано", – написав Хлань.

Інформацію про отруєння зрадника Сальдо підтверджували джерела українських ЗМІ. Щоправда, тоді йшлося про можливу відплату для колаборанта від херсонського партизанського руху.

"Зрештою, великої різниці немає, від чого він помре. Аби скоріше – нікому його не шкода", – висловив думку багатьох українців Хлань.

Нагадаємо, Сальдо потрапив до лікарні 13 липня. Чутки про замах на нього шляхом підриву автомобіля або за допомогою вогнепальної зброї швидко змінилися на інформацію про ймовірне отруєння гауляйтера Херсона.

За два дні до цього, 11 липня, окупанти заявили про нібито успішно запобігання замаху на Сальдо.

А 14 червня партизани таки підірвали авто колаборанта, проте тоді він залишився неушкодженим.