На сесії Миколаївської облради допомогли бізнесу вижити, перейменували театр, – Замазєєва

Відбулася сесія Миколаївської обласної ради.

Було розглянуто сім питань. Усі вони затверджені одноголосно. Про її підсумки розповіла голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

«Провели сесію в умовах щоденного ракетного обстрілу. Сім важливих питань – усі прийняті одноголосно. Нічого спільного із країною-терористом! Враховуючи позицію трудового колективу, вилучили з назви миколаївського театру слово російський. Після всього, що окупанти творять на нашій землі, після вбивств дітей слово «російський» стало синонімом «терористичний». Це вже визнає все світове суспільство! Тому з сьогоднішнього дня наш театр цього слова у своїй назві не має.

Підтримали наш бізнес у ці надскладні часи – звільнили його від плати за оренду комунального майна на території Баштанського, Вознесенського та Миколаївського районів, у тому числі місто Миколаїв. Прийняли низку важливих рішень у сфері охорони здоров'я. Вони допоможуть нашим медустановам підвищити рівень допомоги громадянам та стати мобільнішими у прийнятті управлінських рішень. Дякую кожному депутату Миколаївської обласної ради за злагоджену роботу!», – сказала Ганна Замазєєва.