Як вибрати підходящий підгузник для новонародженого

Коментарi:

Сучасним мамам пощастило набагато більше. Їм немає необхідності прати незліченну кількість пелюшок і нервувати щоразу, коли малюк зробив свою "справу". Підгузки є справжнім порятунком, без якого вже важко уявити життя. З їхньою допомогою можна не боятися довгих прогулянок на свіжому повітрі, подорожей та й звичайного лежання дитини на дивані.

Ринок пропонує великий вибір різних виробників підгузків, серед яких кожна мати підбере найкращий варіант для свого чада.

На сторінці інтернет-магазину "ХімОпт" https://himopt.com.ua/podguzniki-dlya-detei/podguzniki/dada-ru/serija/extra-care представлені лише найкращі підгузки, які відповідають критерію ціна-якість.

Як правильно вибрати підгузник за віком та вагою дитини?

Вибір підгузків – відповідальний момент. Недостатньо просто вибрати фірму засобів гігієни дитини, потрібно також правильно підібрати розмір. Багато новоспечених батьків вважають, що достатньо знати вік малюка, щоб придбати потрібну упаковку. Однак орієнтуватися на вік точно не варто. Кожен карапуз індивідуальний і може розвиватися по-різному. В тому самому віці діти можуть мати різну вагу і зростання.

Саме з цієї причини на кожній упаковці підгузків вказані маркування розмірів та поруч прописані кілограми.

Варто уважно дивитись на розмірну сітку, щоб підібрати оптимальний варіант. Занадто маленький підгузник тисне малюкові і приноситиме дискомфорт, великий же протікатиме, що також порушить спокій карапуза.

Характеристики підгузків: склад, шари, властивості

Усі підгузки, представлені над ринком, мають ідентичний принцип дії. Головна їхня функція – утримувати вологу, не даючи їй пролитися, при цьому створюючи комфорт для малюка.

Будь-який підгузник має три шари, кожен з яких відповідає за певні функції:

  • верхній – легко пропускає рідину;
  • середній – затримує рідину;
  • нижній – допомагає запобігти перебігу.

У складі підгузків найчастіше можна зустріти целюлозу, яка вбирає вологу та не дає виробу її пролити. Є низка виробів, які мають особливий синтетичний шар, що допомагає довше зберегти комфорт дитини, перетворюючи вологу на гель.

Для нічного перебування в підгузку слід підбирати вироби з внутрішньою кишенькою. Його головна функція – утримання випорожнення і запобігання забруднення спинки.

Хорошим варіантом буде підбір виробів з маркуванням "Soft", що вказує на натуральність матеріалів, які "дихають" і не допускають появи попрілостей.

Особливості підгузків для новонароджених

Новонароджене маля потребує особливої ​​уваги у догляді. Становлення живота, загоєння пупка – це лише частина того, з чим доведеться зіткнутися батькам у перший місяць життя їхньої крихітки.

Підбирати підгузки для цього періоду варто дуже уважно. Виробники, як правило, ставлять на відповідних виробах маркування "New born", головною особливістю якого є наявність вирізу для пупка, щоб уникнути зайвого травмування шкіри.

Особливу увагу слід приділити також матеріал, з яких виготовлений підгузник. Шкіра у немовляти чутлива та ніжна, що потребує особливого підбору засобів гігієни. При нагоді варто промацати вироби, щоб підібрати оптимальний варіант.

Підгузки — важливий пункт купівлі всього необхідного для малюка. Варто пам'ятати, що кожен малюк унікальний, і слід вибирати виріб саме під його особливості. Не виключено, що для вибору оптимального варіанта необхідно спробувати відразу кілька виробників. Головне знайти найкращі підгузки, які не викличуть алергії і точно не протікають у найвідповідальніший момент.

В інтернет-магазині "ХімОпт" представлені якісні підгузки, які відрізняються позитивними характеристиками та отримали найкращі відгуки від мам. Вибираючи товари нашого магазину, можна бути впевненим у їхній якості та оригінальності.