У прифронтовому місті побачив світ черговий випуск газети «Миколаївські новини»

Сьогодні, 14 липня, побачив світ черговий випуск газети «Миколаївські» новини».

У журналістів у місті-герої свій інформаційний фронт, і всі тяготи війни вони несуть нарівні з містянами. З тими, хто замість аромату ранкової кави, вдихає гар від ракети, що вибухнула. І з тими, хто молиться за мир далеко від домівки.

14 липня сумна дата – поховали Ірину Нежигай, нашу коллегу. Відспівував її батюшка у ритуальній залі, а згадували про талановиту журналістку під покровом двовікового дуба, обстріляного напередодні російськими окупантами.

Життя не стоїть на місці. Газетярі зібрали все найважливіше, що було в місті та країні за останній тиждень. Від обнадійливої ​​президентської команди Володимира Зеленського гнати агресора з півдня України – до новин культури і спорту та розкладу телепрограми на тиждень.

«Миколаївські новини» випускають газету, не маючи можливості потрапити до приміщення своєї рідної редакції. Без необхідної комп'ютерної та офісної техніки, без фотоапаратури, з розлагодженою логістикою. Дуже важко, але, сподіваємось, це тимчасово.

А свіжий випуск видання можна придбати у Миколаєві у відділеннях «Укрпошти», кіосках преси, що залишилися, а також на газетних розкладках на продовольчих ринках. Листоноші доставляють газети усім передплатникам, за винятком окупованих громад.