Обстріл Миколаєва: 10 ракет, пошкоджено готель, ТРЦ, школи

Коментарi:

Росіяни під час ранкових обстрілів Миколаєва потрапили до готелю у центрі міста, пошкодили будівлю торговельно-розважального центру, два навчальні заклади та інші соціальні об'єкти.

"Центр міста. Готель "Миколаїв". Ударною хвилею та уламками пошкоджено і будівлю торгово-розважального центру навпроти", – повідомив мер Сенкевич.

Міський голова додав, що на місці події працюють комунальники.

За даними Миколаївської ОВА, окупанти випустили містом 9 ракет. Внаслідок влучень також пошкоджено два навчальні заклади та об'єкт транспортної інфраструктури. Одна людина отримала поранення.

Зранку в ефірі телемарафону начальник об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Глава Наталія Гуменюк уточнила, що на російські окупанти завдали понад 10 ракетних ударів по Миколаєву. Били модифікованими снарядами зенітно-ракетного комплексу С-300.

«Удосвіта обстріляли Миколаїв, понад 10 ракетних ударів модифікованими снарядами зенітно-ракетної системи С-300, які мають велику розривну дію. Потрапили до готелю „Миколаїв“ у центрі міста, два навчальні заклади, тролейбусне депо — цивільні об'єкти, в яких можуть перебувати люди, що могло призвести до жертв», — йдеться у повідомленні. Крім того, вона наголосила, що під удар потрапила і Миколаївська область.