Після атаки на Миколаївщину сталося п'ять пожеж. Фото

Минулої добу на території Миколаївської області зареєстровано 11 пожеж.

П’ять пожеж сталися внаслідок ворожих обстрілів

Зранку 12 липня ворог масовано обстріляв Миколаїв. Виникла пожежа автомобілів ВАЗ 2101 та ВАЗ 2111 та двоповерхового житлового будинку на площі 150 квадратних метрів. До гасіння залучались відділення 2-ї та 3-ї частини, чергова зміна оперативно-координаційного центру. Там працюють екіпажі поліції, аварійні бригади “Миколаївобленерго”, “Миколаївгазу”, бригада швидкої медичної допомоги.

11 липня в результаті влучання боєприпасів та їх уламків загорівся електричний кабель у бухтах на відкритій території Куцурубської територіальної громади Миколаївського району. Пожежу на площі 500 квадратних метрів загасили вогнеборці 22-ї частини.

У селі Шевченкове Миколаївського району горів приватний житловий будинок. Пожежу на площі 120 квадратних метрів ліквідували вогнеборці 16-ї частини добровільна пожежна команда “Луч”.

У Матвіївці по вулиці Силікатній вогнеборці гасили полум’я в напівпричепі вантажного автомобіля.

Інші епізоди не пов'язані із бойовими діями. Через необережне поводження з вогнем та навмисний підпал горіли господарча будівля, суха трава, чагарники та стерня у Миколаївському, Вознесенському та Баштанському районах на загальній площі понад 12 га. На всі виклики забезпечено реагування підрозділів ДСНС.

Також, рятувальники в селі Дорошівка Вознесенського району надали допомогу 71-літній жіночці. Вона залізла на дах для ремонтних робіт, а спуститись самостійно не змогла, розповіли в Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.