У соцмережі обговорюють загибель дівчинки у Миколаєві від удару ракети, якої не було

Коментарi:

У понеділок, 11 липня, у фейсбучній групі «Очаківський портал» з'явилася публікація Емілії Дворянської, що днем ​​раніше її маленька донька загинула в місті Миколаєві після вибуху ворожої ракети.

«Поїхали до сестри до Миколаєва, проклята ракета потрапила у двір. Аліса була тим часом саме там», – написала вона. Настали співчуття та співчуття. Проте, прес-офіцер Миколаївської обласної військової адміністрації Дмитро Плетенчук повідомив наступне.

«Як прес-офіцер Миколаївської ОВА та вр. в. о. начальника групи фіксації обстрілів міста Миколаєва стверджую, що резонансна інформація про загибелі малолітньої дитини в місті Миколаєві внаслідок обстрілу в неділю, 10 липня, не відповідає дійсності. Обліковий запис, з якого зроблено повідомлення, має всі ознаки фейкового. Друзі, будьте уважні до отриманої інформації, аналізуйте, зіставляйте факти.

Ця інформація схожа на роботу ворожого ІПСО (інформаційно-психологічна операція – ред.) Так чи інакше, вчора, 10 липня, вогневої поразки ворог по нашому місту не завдавав», – написав він.