В Миколаєві горів жилкоп, а в Баштанці – гараж

10 липня вранці в результаті ворожого обстрілу біля Березнегуватогого загорілося пшеничне поле. Вогнеборці 9-ї частини пожежу на площі 3,7 гектари ліквідували. Врятовано поле в 26 гектарів з майбутнім врожаєм.

Також минулої неділі сталося десять пожеж, не пов'язаних із бойовими діями.

Днем у Баштанці по вулиці Яблуневій загорівся гараж. Вогнеборцям вдалось швидко приборкати полум’я, врятувавши гараж і поруч розташовані господарські споруди. Ймовірна причина – коротке замикання електромережі.

Увечері в Миколаєві в «жилкопі» по вулиці Нікольській через коротке замикання електромережі зайнялися електролічильник, холодильник. Завдяки своєчасно вжитим заходам вдалося не допустити розповсюдження вогню на суміжні квартири.

Увечері спалахнув житловий будинок у селі Тімірязєвка Вознесенського району. Пожежу на площі 48 квадратних метрів ліквідували вогнеборці ДСНС та місцевої пожежної охорони “Мартинівське”.

О пів на десяту вечора в Костянтинівці Вознесенського району під час руху загорівся автомобіль Daewoo Sens. Полум’я допомогли загасити рятувальники.

Зафіксовано п’ять пожеж сухої трави, сміття, чагарників в Миколаївському і Баштанського районах на загальній площі близько 8 гектарів. В усіх випадках спричинило займання необережне поводження з вогнем.

А в селі Новопетрівське Миколаївского району палять стерню, чим завдають непоправної шкоди навколишньому середовищу. Там пожежу гасили вогнеборці 21-ї частини на площі 4,5 гектари, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.