Путінські пропагандисти погрожують за 72 години знищити Миколаїв

Над рф навис Дамоклів меч, вважає радник міністра МВС України Антон Геращенко, коментуючи останні погрози кремлівських пропагандистів.

«Варто було Володимиру Зеленському днями зустрітися з сенаторами Ліндсі Гремом і Річардом Блументалем, які презентували йому проект Закону про визнання РФ державою-спонсором тероризму, як один із кремлівських ТГ-каналів зробив знакову заяву:

«У разі визнання рф країною-спонсором тероризму, на запит України, Москва протягом 24 оголосить війну». (А у нас не війна зараз?!)

«Після чого протягом 72 годин буде знищено Київ, Львів, Дніпро, Кривий Ріг, Харків та Миколаїв. Решта території України зазнає масованих ракетно-бомбових ударів, а також будуть знищені мости через Дніпро, цивільні аеропорти, вся залізнична інфраструктура».

(Якби могли – то давно б це зробили. Але ви вже намагалися, виродки, тільки нічого не вийшло).

«Білорусь відріже всі сухопутні шляхи відходу на заході країни, а три дивізіони С400 зіб'ють усі приватні борти, які спробують злетіти із Закарпаття та Одеської області».

(Лукашенко – зрадить, як зраджував завжди, щоб урятувати свою шкуру. У нас вже давно не літають приватні борти, а ваші хвалені С-400 не можуть збити ракети HIMARS, які в свою чергу чудово знищують систему ППО РФ).

«До вересня у Вашингтонського обкому є час на м'яку капітуляцію зі втратою лише 30% територій, після чого українська державність буде втрачена назавжди і легітимізована за принципом поділу на три частини під контролем ООН».

Що означає ця істерика? Це означає, що Путін та його оточення у шоковому стані від того, що закон про визнання РФ «державою-терористом» може стати реальністю.

Це означатиме кінець для економіки рф. Закон заборонить будь-які економічні взаємини з РФ для компаній із США. Але це головне.

Санкції можуть бути введені проти компаній інших країн, які працюють із РФ. Їм буде заборонено працювати на ринках США, отримувати кредити та страховки у доларах.

Як ви думаєте, з ким оберуть працювати великі компанії з Китаю, Індії, арабських країн – зі США чи рф?

Відповідь очевидна – ухвалення законопроекту сенаторів Ліндсі Грема і Річарда Блументаля означатиме кінець для економіки Росії та для путінського режиму.

Цей законопроект висить зараз як Дамоклів меч над головою путіна та усією економікою РФ. Його прийняття означатиме її крах.

Розгляд цього законопроекту можливий у вересні.

Дякуємо авторам законопроекту – сміливим Сенаторам Ліндсі Грему та Річарду Блументалю за їхнє лідерство у справі захисту України та світу.

Сподіваємось і чекаємо!