На Миколаївщині сталося два підпали і готріння автопокришок у Великій Коренисі

Протягом доби, 8 липня, на території Миколаївської області вогнеборці ліквідували сім пожеж, одна з яких виникла внаслідок ворожих обстрілів.

Це трапилося в селі Добре Баштанського району.

Внаслідок влучення боєприпасів та їх уламків горіли пожнивні залишки та суха трава на площі 4,5 гектари. Вогонь приборкали рятувальники 7-ї частини.

Через підпал виникла пожежа поживних залишків та сухої трави на площі 4 гектари поблизу села Мар'ївка Баштанського району. Вогнеборці її ліквідували.

Підпал зафіксовано урочищі «Ракове» Вознесенського району. Там виникла пожежа листяного настилу на площі 0,4 гектари. До гасіння залучались рятувальники 12-ї частини і шестеро місцевих пожежників з МПО «Мартинівське».

Через необережне поводження з вогнем виникла пожежа сміття, сухої трави та автомобільних покришок у Великій Коренисі Миколаївського району. Рятувальники 19-ї частини ліквідували займання на загальній площі 2,5 гектари.

Піротехніки знешкодили три вибухонебезпечних предмети, – повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.