Зранку в Миколаєві були вибухи, ворог вцілив в житлові будинки і інфраструктуру

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області станом на восьму ранку 8 липня

Миколаїв
Зранку, 8 липня, у Миколаєві пролунали вибухи. Інформація уточнюється. Вдень, 7 липня, у Миколаєві внаслідок потрапляння боєприпасів та їхніх уламків виникли пожежі на відкритих територіях.

Баштанський район
Зранку, 8 липня, з 6.45 відбуваються обстріли Березнегуватого. За попередньою інформацією є руйнування об‘єктів інфраструктури, житлових будинків. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється. Обстрілювати Березнегуватську громаду почали вдень, 7 липня. Там сталося займання на відкритій території. Обстрілів зазнало і Березнегувате, а також Маломихайлівське та Станція Березнегувате. Попередньо без жертв.

Ввечері, 7 липня, близько 20.00 були обстріли у Широківській громаді. Влучання були по відкритим територіям та на території фермерського господарства. Потерпілих немає. Близько півночі та сьомої ранку були обстріли переважно поза межами населених пунктів, внаслідок чого відбулися займання полів. Потерпілих немає.

Миколаївський район
Вчора, 7 липня, внаслідок обстрілів села Українка Галицинівської громади загинуло дві людини. Інформація щодо пошкоджень уточнюється. У СВТ «Бірюза» відбулась пожежа дачного будинку.

Вдень, 7 липня, у селищі Полігон Шевченківської громади внаслідок потрапляння боєприпасів їх уламків відбулось займання сухої трави на відкритій території колишньої ферми.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївскої облдержадміністрації.