Про особливості туристичного сезону та про те, куди на Миколаївщині можна безпечно зараз з'їздити, розповіли у військовій адміністрації

Коментарi:

Миколаївською обласною військовою адміністрацією розроблено комплекс заходів щодо забезпечення безпечного дозвілля.

Про це повідомляє управління з туризму та курортів Миколаївської ОВА.

Дослідивши потреби бізнесу та всіх спеціальних служб, виділено особливості проведення туристичного сезону 2022 року в Миколаївській області.

Так, є заборона купання по всій лінії морського узбережжя. Також заборонено діяльність дитячих закладів відпочинку, де немає бомбосховищ, систем оповіщення та евакуаційного транспорту – тобто. всіх.

Дозволено відвідування лісових урочищ та супутніх туристичних локацій таких як «Лабіринт», «Васильєва пасіка», «Грушівка», «Лівобережжя».

Також допустиме функціонування кемпінгів на території Вознесенського, Первомайського районів та Коблевської територіальної громади з усіма умовами дотримання пожежної безпеки.

Заплановано трансфери із зони відпочинку «Коблево» до регіонального ландшафтного парку «Тилигульський».

Також планується організувати зони відпочинку на рекреаційних територіях регіонального ландшафтного парку «Тилигульський» та запустити програму «Психологічне розвантаження від набутої травми «Свідка війни» у межах рекреаційних територій біля села Актове та регіонального ландшафтного парку «Тилигульський».