Російська пропаганда готує інформполе для хімічних атак Україною, згадали Миколаїв...

Коментарi:

Росія готує хімічні атаки в Україні та вже встигла звинуватити в цьому українських військових. Під загрозою нападу можуть бути такі міста, як Миколаїв, Харків та Слов'янськ.

Так, представник РФ при Організації із заборони хімічної зброї (ОЗХВ) Олександр Шульгін в ефірі одного з російських телеканалів заявив, що Росія вже направила до ОЗХО ноту про провокацію з хімічною зброєю, яку нібито готує Україна.

"Ми направили вже відповідну ноту до технічного секретаріату, повідомили про плани провокації, що готуються в Миколаївці. Повідомили також про те, що провокації українські націоналісти збираються організувати і в інших місцях – у Миколаєві, у Харкові", – заявив він в ефірі каналу "Росія 24 ".

Подібні заяви представників Російської Федерації можуть говорити про те, що Москва сама має намір застосувати хімзброю на території України, а потім звинуватити у цьому Київ.

Варто зазначити, що Росія вже не вперше погрожує вдарити хімічною зброєю українськими містами. Зокрема, раніше повідомлялося, що РФ готує хімічну атаку на Одещині, і, ймовірно, планує звинуватити в цьому Україну.