Окупанти обстріляли Миколаївщину: є загиблий та руйнування

Коментарi:

Російські війська 2 липня обстріляли Баштанський та Миколаївський райони. Вранці 3 липня окупанти били смт Першотравневе

Про це повідомили у Миколаївській обласній військовій адміністрації.

Вранці 3 липня внаслідок обстрілів у смт Першотравневе виникло спалах житлового будинку та гаражів. У Вознесенському та Первомайському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

2 липня росіяни обстріляли Інгульську громаду. Попадання були за та в межах с. Новоолександрівка, внаслідок чого спалахнула суха трава на відкритій території. Потерпілих нема.

Також окупанти били по с. Лепетиха Березнегуватської громади, що обстрілювали села по лінії розмежування в Березнегуватській громаді. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

У Миколаївському районі 2 липня росіяни обстріляли Шевченківську громаду. У селищі Луч внаслідок ворожих обстрілів загинула одна людина. У с. Шевченка частково зруйновано приватне підприємство. У с. Котлярово пошкоджено цивільні гаражі та житлові будинки. У селищі Засілля зруйновано житловий будинок та господарське підсобне приміщення. У с. Стара Богданівка Радсадівської громади виникла спалах сухої трави.

Також 2 липня окупанти обстріляли с. Галицинівка Галицинівської громади (наслідки уточнюються) та смт Первомайське (зруйновано соціальну інфраструктуру та пошкоджено недобудовану 4-поверхівку, виникли пожежі у спортивній базі місцевого будинку культури, шкільній їдальні та господарській споруді на території приватного домоволодіння).