Віталій Кім зізнався, що хейтери його не чіпляють. Але є слова, про які він шкодує

Коментарi:

Кім каже, що його не чіпляють висловлювання та коментарі хейтерів

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім розповів, що шкодує, що його заспокоює і як він ставиться до хейту.

З початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Віталій Кім став одним із улюбленців українців у соцмережах. Він має особливе вміння заспокоювати співвітчизників навіть у найскладніші моменти. У розмові з ведучим програми «Зірковий шлях» Даніелем Салемом голова Миколаївської ОВ зізнався, що заспокоює його самого.

«Я не надто напружуюсь, щоб заспокоюватися, – каже Віталій Кім в інтерв'ю. – За «громадянкою» мене заспокоюють речі, якими я не можу зараз займатися. Це мисливство, собака, мотоцикл. До речі, зараз «вискакував» кілька разів на вихідні, маю два мотоцикли. Бруд, болото заспокоюють».

Як і в кожної публічної людини, у Кіма також є хейтери. Проте їхні висловлювання та коментарі в соцмережах аж ніяк не чіпляють чиновника: «Не перечитував і не звертаю на них уваги. Якщо хейтять – значить ти чогось досяг. У мене і раніше постійно вистачало такого. Але не чіпають вони мене, мені на них байдуже. Зазвичай у спілкуванні зі мною ці люди злиться і бісяться, тому що мене це не дратує».

Проте кілька місяців тому Віталій Кім пошкодував про свої слова. Це сталося того дня, коли рашисти завдали ракетного удару по будівлі Миколаївської ОВА, в якій були люди: «Всі ми колись шкодуємо про те, що сказали щось зайве. Якщо згадувати про той приліт... Мені доповіли, що людей вивели з будівлі, що їх там було мало, вісім поранених, усіх витягли, все обійшлося. Я тоді вирішив, що орки промазали і пожартував – це було взагалі не в тему. Я про це пошкодував, треба було дочекатися повнішої інформації про людей».