«Николаевские новости» повертаються

Коментарi:

Дорогі та віддані читачі «Николаевских новостей»!

Війна дуже боляче і нещадно б'є по миколаївцях. Лише вчора по місту-герою вдарили сімома ракетами. Похорон рідних та близьких, ходіння лікарнями та госпіталями. Роз'єднані сім'ї. Хтось втратив дах, а в інших зруйнований бізнес. Це реалії прифронтового Миколаєва, який намагається повернутись до звичного ритму міського життя.

Роблять це й газетярі. Ви тримаєте в руках номер «Николаевских новостей», який уперше видано з початку війни. Відновити випуск газети, яка залишилася без офісу, частини редакційного колективу та рекламодавців, важко. Друкарня працює в режимі воєнного часу. Місця, де торгували газетами, зрізані касетними снарядами. Кіоски преси закриті. Частина передплатників опинилась під окупантами. Ось із таким балансом місцева преса проходить тест на живучість.

Відновити періодичність та обсяг, повноцінні телевізійні випуски та спортивний номер – це наші цілі. Поки що ми хочемо, щоб наше видання стало заспокійливими краплями для вірних читачів. Щоб разом зі свіжим випуском «Николаевских новостей» у поштовій скриньці та на газетних розкладках у місто поверталося мирне життя.

Колектив «Николаевских новостей»