Миколаївські морпіхи відпрацьовують знищення танків окупантів

Коментарi:

На одному з полігонів зараз проходять бойову підготовку воїни-протитанкісти 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білінського

Морпіхи тренуються знищувати танки орків за допомогою протитанкових гармат МТ-12 "Рапіра", повідомляє Командування морської піхоти ВМСУ на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що саме під час навчань бійці відпрацювали приведення батареї у вищий ступінь бойової готовності, доукомплектування та підготовку до виконання завдань.

Головну увагу учасники навчань зосередили на діях протитанкової артилерійської батареї під час атаки бронетехніки орків та виконання нормативів з розгортання-згортання МТ-12 "Рапіра".

Автори повідомлення написали, що морпіхи регулярно тренуються застосовувати МТ-12 проти танків та іншої бронетехніки рашистів. І що протитанкісти 36-ї бригади готові стримати будь-яку атаку ворога на своїй ділянці фронту.

Але для нас тут важливим є сам факт, що Збройні Сили України досі використовують протитанкові гармати радянського виробництва МТ-12 "Рапіра". І що навіть таке озброєння використовують наші бійці, щоб підтримувати щільність нашої протитанкової оборони поряд із сучасними Javelin та NLAW.