У Миколаєві поліцейських усунули від служби за секс у публічному місці

Коментарi:

У Миколаєві двох поліцейських усунули від роботи за секс на очах у свідків. Про початок службового розслідування повідомили у Фейсбуці поліції Миколаївської області.

"Миколаївська поліція проводить службове розслідування за можливим фактом негідної поведінки поліцейських. Незважаючи на те, що подія сталася, коли поліцейські перебували поза службою, вони усунуті від виконання службових обов'язків", – уточнили у відділі зв'язків поліції.

У прес-службі зазначили, що керівництво обласного управління призначило службове розслідування "як тільки в соціальних мережах була поширена інформація про аморальну поведінку працівників поліції".

"За його результатами, керівництво ГУНП у Миколаївській області прийматиме рішення про притягнення правоохоронців до відповідальності", – зазначили в поліції.

За інформацією NikLife, йдеться про начальника дільничних Миколаївського районного управління поліції та його підлеглу. Імовірно, відео було знято на вечірці до Дня дільничного інспектора, який відзначається в Україні 18 червня. На ньому пара цілується у басейні місцевого закладу. Про те, що відбувається статевий акт, можна припустити за характерними рухами тіла.