Миколаївські школи запрошують до дистанційного навчання учнів із тимчасово окупованих територій

Коментарi:

Школи міста Миколаєва із задоволенням приймуть учнів, незважаючи на місце їх реєстрації, проживання, рівня навчальних досягнень тощо, але за головної умови – бажання вчитися та отримувати знання. .їсти будуть у будь-якому класі.

В управлінні освіти міськради сподіваються, що запрошення на навчання в Миколаєві буде актуальним насамперед для дітей з територій, які постраждали внаслідок військових дій.

Навчання у класах з дистанційною формою навчання

На постійній основі такі класи функціонують у трьох закладах:

  • 5-9 класи – у Миколаївській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №57 імені Тараса Григоровича Шевченка (вул. Лазурна, 46);
  • 10-11 класи – у Миколаївському класичному ліцеї (провулок Парусний, 3), профільні предмети: українська мова, література, історія, правознавство;
  • 10-11 класи – у Миколаївському морському ліцеї імені М. Александрова (вул. Даля, 11-А), профільні предмети: математика, фізика.

Кількість місць у класах із дистанційною формою навчання не обмежена. За потреби будуть відкриті додаткові класи.

Навчання в класах з очною формою з використанням технологій дистанційного навчання

З огляду на необхідність безпечної організації освітнього процесу заклади загальної середньої освіти розпочнуть новий навчальний рік 1 вересня 2022 року з використанням технологій дистанційного навчання, тобто дистанційно. Щойно ситуація стабілізується, буде відновлено освітній процес очно, тобто у приміщенні навчального закладу.

Зарахування можливе у будь-якій установі загальної середньої освіти м. Миколаєва, у тому числі тих, у яких функціонують класи з дистанційною формою навчання.

Пропонуємо алгоритм дій: як стати учнем одного із ЗЗСО

Перейти за посиланням на сайт управління освіти Миколаївської міської ради та ознайомитись із переліком навчальних закладів міста Миколаєва