Кому потрібен перехід у хмару: всі переваги

Коментарi:

Тенденції розвитку ринків останніх років змушують бізнес переходити на роботу з хмарними сховищами. Збільшення кількості даних потребує постійної роботи IT-фахівців, розвитку нових інструментів для аналізу. Сьогодні всі переваги хмарних сервісів компанія може отримати, скориставшись потужностями та продуктами Microsoft Azure. При цьому Київстар забезпечує швидке з'єднання та передачу даних захищеними каналами.

Тести, аутсорс та нові IT-рішення

Насамперед прийняти рішення про перехід до хмарних технологій слід IT-сегменту, який не має діючих рішень. Нові продукти можна запускати вже у цифровому форматі, якщо компанія займається:

  • розробкою та тестуванням програмного забезпечення;
  • аутсорсинг – передача частини обов'язків компанії повинна відбуватися онлайн;
  • розробкою та запуском нових додатків.

Ці компанії вимагають віддаленого доступу, підтвердженого рівня надійності та захисту. Гібридна хмара Microsoft Azure якраз побудована на повномасштабному фізичному та віртуальному захисті проектів з можливістю працювати з будь-якої точки світу.

Діджитал та все, що пов'язано з цифровими проектами

Наступна за пріоритетністю переходу в хмару група компаній – діджітал. У хмару слід переносити всі цифрові майданчики, веб-ресурси та все, що пов'язане з mobile. Хмара чудово підходить для адаптації додатків під різні екрани: лептоп, планшет та смартфон.

При цьому перехід у хмару дає змогу швидко масштабувати проекти залежно від тимчасових потреб у потужності. Також доступна завдяки продуктам Azure та релокалізація роботи – перехід до звичайного режиму.

Переклад критичної інфраструктури

Перехід у хмари має бути поступовим. Наприклад, компанії пробують майданчик, переводячи туди спочатку програми або цифрові проекти. Аналізуючи їхню роботу, можна відразу прибирати баги.

Одним із сценаріїв переходу може бути переведення критичної бізнес-інфраструктури. Наприклад, продаж або додаток для них, сайт, юридичну інформацію. Такий перехід сприяє оптимізації процесів.