Знешкодили 35 боєприпасів, гасили будинок, – вчора вогнеборці та піротехніки Миколаївщини ліквідовували наслідки ворожих атак

Протягом 13 червня на території Миколаївської області зареєстровано вісім пожеж, одна з яких пов'язана із бойовими діями.

Через потрапляння боєприпасів та їхніх уламків в селі Лимани Галицинівської територіальної громади загорівся приватний житловий будинок. Вогнеборці загону місцевої пожежної охорони ліквідували горіння на площі 80 квадратних метрів. Загиблих та постраждалих немає.

Група піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення протягом 13 червня відпрацювала 19 повідомлень, пов’язаних з вибухонебезпечнимими предметами, вилучено 35 боєприпасів.

Також працювали вогнеборці у селі Курячі Лози Кривоозерської територіальної громади Там горів приватний житловий будинок. Пожежу на площі 15 квадратних метрів загасили.

Згодом, вогнеборці цього ж підрозділу загасили пожежу кабіни автомобіля МАЗ 504, припаркованого на стоянці в Кривому Озері.

У Баштанці через порушення правил пожежної безпеки під час газозварювальних робіт загорілася солома. Вогнеборці 7-ї частини ліквідували пожежу на площі 80 квадратних не допустивши розповсюдження вогню на складські приміщення.

Тричі горіла суха трава, сміття та чагарники на відкритих територіях в Миколаївському, Баштанському районах та у місті Миколаєві. Загальна площа горінь склала 1,9 гектари, повідомили в Головному управлінні ДСНС України у Миколаївській області.