AliExpress відновлює доставку в Україну

Коментарi:

Акціонерне товариство "Укрпошта" та компанія експрес-доставки "Нова пошта" з 15 червня відновлюють доставку замовлень в Україну з торгового майданчика AliExpress.

Про це повідомили у прес-службі компаній.

"Тепер українці зможуть знову купувати товари з Китаю на найпопулярнішому у світі маркетплейсі AliExpress. Доставка в Україну "Укрпоштою" доступна вже з 15 червня. Наразі доставка замовлень можлива у 14 областях: Вінницьку, Житомирську, Івано-Франківську, Київську, Кіровоградську , Львівську, Полтавську, Рівненську, Сумську, Тернопільську, Хмельницьку, Черкаську, Чернігівську, Чернівецьку. Доставка в інші області поступово додаватиметься", – йдеться у повідомленні "Укрпошти".

Нагадаємо, з початком війни маркетплейс AliExpress відмінив доставку до України.

Відновлює доставку замовлень в Україну з торгового майданчика AliExpress з 15 червня та компанія "Нова пошта Глобал", що входить до групи компаній "Нова пошта".

"Це найочікуваніше відновлення доставки, на яке чекали українці. Ми провели десятки зустрічей з партнером, щоб запевнити його, що ми працюємо у звичному графіку і вже відновили довоєнну швидкість. Тепер користувачі знову можуть замовляти доставку товарів з AliExpress відразу з сайту до зручного відділення або поштамат "Нової пошти". Для цього потрібно вказати опцію AliExpress Standard Shipping і на карті вибрати найближче працююче відділення/поштомат", – заявив керівник "Нової пошти Глобал" Юрій Беневітський.