Надя Дорофеева выступила с 13-летней Софией Ивановой из Николаева на благотворительном матче в Испании

Коментарi:

Співачка Надя Дорофєєва здійснила мрію 13-річної Софії Іванової. Разом із дівчинкою артистка виконала свій новий трек "Думі мої" на благодійному футбольному матчі Л’Спіталет – Динамо в Іспанії.

Нещодавно Софія зазнала поранень під час обстрілів російськими окупантами Миколаївської області. Дівчинка була поранена металевим уламком, який залишався у її скроні протягом кількох тижнів.

На сторінці в Instagram артистка опублікувала відео з Софією на стадіоні та зазначила, що юна українка – «неймовірний приклад сили».

«У мене був особливий виступ — виступ поруч із дуже сильною дівчинкою, якій лише 13 років, і нещодавно під час обстрілів рідного дому на Миколаївщині було поранено металевим уламком, який залишався у її скроні протягом кількох тижнів. Софійка — неймовірний приклад сили та бажання жити мирне прекрасне життя, щодня розвиватися, не втрачаючи жодного дня і цінуючи кожну мить. Для мене честь стати часткою її мрії та виступити разом на благодійному матчі Динамо U16 в Іспанії. Спасибі тобі, Соня! – Написала Дорофєєва.