Наркотики, бойові гранати, підривачі – на Миколаївщині поліцейські провели результативний обшук

Коментарi:

Правоохоронці, отримавши інформацію, що двоє чоловіків зберігають наркотичні засоби, навідалися до них з санкціонованим обшуком.

І не дарма.

У помешканнях чоловіків 46 та 37 років знайшли різноманітні колби, пробірки, пляшки, електронні ваги та майже 100 грамів прекурсорів, призначених для виготовлення амфетаміну. А ще канабіс, дві гранати РГД-5, два підривачі до ручної гранати УЗРГМ.

Цей результативний обшук провели оперативники управління боротьби з наркозлочинністю та слідчі відділення поліції №8 Миколаївського районного управління за процесуального керівництва окружної прокуратури

Усе вилучене направлено на експертизу, за результатами якої вирішуватиметься питання щодо повідомлення чоловікам про підозру у скоєнні злочинів одразу за декількома статтями ККУ. Зокрема, за незаконне придбання та зберігання наркотичних засобів і психотропних речовин без мети збуту та у великих розмірах та за незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Санкції статтей передбачають покарання до семи років позбавлення волі.

Триває слідство, повідомили у відділі комунікації Гловного управління Національної поліції України в Миколаївської області.