Три самохідні установки «Піон», що обстрілювали місто Миколаїв, знищено, – мер Сенкевич.

Миколаїв продовжують обстрілювати із далекобійної артилерії з Херсонської області. Через хаотичні удари страждає мирне населення.

Удари завдають підло — стріляють містом, а потім їдуть углиб Херсонської області, щоб не дістали ЗСУ. Незважаючи на це, українські військовослужбовці вже знищили три ворожі артилерійські установки «Півонія». Про це «Сьогодні» розповів Миколаївський міський голова Олександр Сенкевич.

«Адмінкордон Херсонської області за 30-40 кілометрів від Миколаєва. Окупанти під'їжджають, проводять обстріли і знову їдуть углиб області, щоби наша артилерія їх не діставала. Оскільки САУ "Півонія" – далекобійна артилерія, наша артилерія їх дістати не може. Але, як мені відомо, наші війська вже знищили три одиниці таких самохідних артилерійських установок», – сказав Сенкевич.

На думку мера, таким чином вороги намагаються деморалізувати миколаївців, тому що обстріл ведеться хаотично і по житловому сектору. Але при цьому українських бійців це, навпаки, лише злить і надихає на те, щоби армія йшла вперед.