Військовополонені із заводу "Азовсталь перебувають у переповненому СІЗО, – дружина командира маріупольського полку «Азов»

Українські військовополонені із заводу "Азовсталь" перебувають у задовільних умовах і чекають на обмін, хоча деяких ресурсів не вистачає.

"Ми знаємо, що саме СІЗО переповнене і, звичайно, деяких ресурсів, можливо, не вистачає. Знову ж таки, їжа, вода – все потребує поліпшення. Зараз ми хочемо це питання якнайшвидше вирішити, щоб Червоний Хрест залучив якомога більше своїх зв'язків, ресурсів, щоб покращити все, що зараз там у хлопців", – розповіла "УП" дружина командира маріупольського полку "Азов" Дениса Прокопенка.

За словами Катерини Прокопенко, немає звіту про зміст полонених, фотофіксацію чи відеофіксацію від третьої сторони, тобто від міжнародних організацій, є лише фото та відеофіксація російської сторони. "З огляду на ці відеоматеріали, ми можемо зрозуміти, що там присутня лише російська сторона. А нам потрібна якраз третя незалежна сторона, яка покаже справжні умови", – додала дружина командира "Азова".