На Луганщині ліквідували ще одного російського генерала

Коментарi:

У Луганській області ліквідовано генерал-майора російської армії Романа Кутузова.

Про це повідомили відразу кілька джерел у російських ЗМІ.

Як пише "Радіо Свобода", за повідомленнями російських телеграм-каналів, генерала ліквідували у селищі Миколаївка Попаснянського району Луганської області.

Як пише "Медуза", про смерть Кутузова повідомив кореспондент російської пропагандистської ВДТРК Олександр Сладков. За його даними, генерал загинув, "повівши в атаку" своїх підлеглих.

Яким підрозділом керував Кутузов, наразі не повідомляється. У 2019 році він згадувався на сайті Міноборони РФ як тимчасово виконуючий обов'язки командувача 29-ї загальновійськової армії, а 2017-го — 5-ї.

За інформацією російського військора Олександра Сладкова, загиблий у районі траси Лисичанськ-Бахмут генерал-майор Роман Кутузов був командувачем «першого армійського корпусу ДНР». Тобто по суті командувачем «армії ДНР».

Нагадаємо, нещодавно українські військові ліквідували полковника Володимира Іванова з прес-служби Міноборони Росії, командира роти 106-ї парашутно-десантної дивізії капітана Олександра Вигуляра, командира десантно-штурмового батальйону 104 десантно-штурмового полку підполковника Олександра.

10 травня директор оборонного розвідувального управління США генерал-лейтенант Скотт Беррієр повідомляв, що в Україні з початку широкомасштабної війни вже загинуло щонайменше 8 російських генералів.