ЗСУ атакували скупчення супротивника на Миколаївському напрямку – ОК "Південь"

Коментарi:

За добу на півдні Збройними силами України знищено 19 російських окупантів та атаковано численні скупчення противника на Миколаївському напрямку.

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Ракетно-артилерійськими підрозділами сил оборони під час виконання вогневих завдань знищено 19 рашистів, гаубиця "Мста-Б", 3 самохідні гармати "Гіацинт-С" та склад боєприпасів, решта втрат уточнюються", – йдеться у повідомленні.

При цьому російські окупанти, не маючи успіху у просуванні по суші, вдарили парою гелікоптерів Ка-52 за українськими позиціями. Водночас, втрат з української сторони немає.

"У свою чергу наші повітряні сили двома Су-25 атакували скупчення супротивника під Іванівкою на Херсонщині. Армійською авіацією завдано ще два удари по скупченню супротивника в районі Солдатського та Давидова Брода", – йдеться у повідомленні.

Крім того, окупанти побоюються опору, який зростає серед місцевого населення Херсонської області.

"Керівництво окупаційної влади пересувається з великою кількістю охорони, у бронежилетах, у броньованих машинах. Бояться за своє життя. Тож у район Херсона підтягнули до 4 самохідних гармат великої потужності типу "Піон", – сказано у повідомленні.