Ворог обстріляв Миколаїв та навколишні села з артилерії та вертольотів

Коментарi:

Ранкове зведення Генштабу

Найнапруженіша ситуація залишається у Луганській області.

На Донецькому напрямку противник продовжує вогневу поразку позицій наших військ вздовж усієї лінії зіткнення з мінометами, ствольною та реактивною артилерією.

На Лиманському напрямку ворог вів бойові дії у напрямку населеного пункту Райгородок, зазнав втрат і відійшов.

На Сєвєродонецькому напрямку противник веде штурм у Сєвєродонецьку. За підтримки вогню мінометів проводив штурм у напрямку населених пунктів Боброве та Устинівка, успіху немає.

На Бахмутському напрямку ворог веде штурм у населеному пункті Камишеваха для того, щоб взяти місто під контроль, має частковий успіх, бої продовжуються. Вів штурм у напрямках населених пунктів Нагірне та Білогорівка, атака ворога відбита.

На Авдіївському, Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник активних бойових дій не вів. Обстрілював українські війська з артилерії та мінометів у районах населених пунктів Піски, Авдіївка, Успенівка, Вугледар, Новосілка та Оріхів.

На Південнобузькому напрямку окупанти збільшили кількість обстрілів. Обстрілювали з мінометів та ствольної артилерії населені пункти Шевченкове, Трудолюбівка, Луч, Степова Долина та Широке. Ворог завдав авіаударів вертольотами Мі-24 в районах Новогригорівки та Олександрівки.

Російські окупанти, щоб виправдати руйнування ними цивільних об'єктів, продовжують інформаційні вкидання про нібито розташування військових підрозділів у школах, лікарнях та дитячих садках.