За добу 70 знешкоджених боєприпасів і пожежа в дев’ятиповерхівці Миколаєва, – рятувальники

Коментарi:

За добу, 31 травня, підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області ліквідовано дві пожежі, які не пов'язані із військовими діями.

О пів на другу сталася пожежа електрощитової на сходовій клітині дев'ятиповерхівки по проспекту Центральному у місті Миколаєві. Пожежу ліквідовано, її спричинило коротке замикання електромережі. Жертв та постраждалих немає.

О ві на восьму вечора запалала сухої трави на відкритій території по вулиці Федора Достоєвського у Первомайськ. Вона виникла в результаті необережного поводження з вогнем. Рятувальники вогонь на площі 500 квадратних метрів загасили.

Тим часом, піротехніки проводили протимінні заходи, вилучали та знищували вибухонебезпечні предмети, які залишаються після ворожих обстрілів.

31 травня піротехніки працювали у селах Доброкам'янка Баштанського району та Червоне Миколаївського району, а також в обласному центрі.

Вилучено вилучено 70 боєприпасів. Загалом, з початку російської агресії відреаговано на 3025 повідомлень, знешкоджено 2413 боєприпасів, повідомили в Головному управлінні ДСНС України в Миколаївській області.