Путіну залишилося три-чотири місяці, в рф обговорюють виведення військ із України, – ЗМІ

Путіна готують до операції після того, як у нього діагностували рак підшлункової залози.

Про це у коментарі Telegram-каналу "Можемо пояснити" сказав ізраїльський журналіст, оглядач інтернет-видання "Деталі" Марк Котлярський.

За його словами, інформацію про діагноз йому підтвердили два джерела – московські лікарі та людина з адміністрації президента Володимира Путіна, який, працюючи в одному з департаментів, відповідає за здоров'я глави РФ.

Марк Котлярський стверджує, що у лідера Кремля діагностували рак підшлункової залози, через що його готують до термінового хірургічного втручання у Національному медичному дослідницькому центрі онкології ім. Н. Н. Блохіна.

урналіст зазначає, що це найкраща державна клініка Росії, яка спеціалізується на подібних захворюваннях. Через майбутню операцію, за словами Котлярського, один із корпусів медустанови закрито для прийому простих громадян, і незабаром Путіну проведуть пункцію черевної порожнини.

Журналіст також повідомляє, що Кремль вже розробив стратегію управління країною у разі смерті президента.

"Швидше за все, хвороба прогресує настільки, що операція якщо і продовжить життя, то ненадовго.

На думку джерел, йдеться максимум про 3-4 місяці. Ті самі джерела кажуть, що в Кремлі підготувалися до такого розвитку подій, і не виключено, що у разі летального результату країну очолить спеціальна Держрада.

Передбачається, що цей орган, як перехідний, управлятиме Росії невизначений час, щоб намагатися хоча б мінімізувати збитки, завдані протистоянням з Україною", – продовжив Котлярський.

Інсайдери журналіста стверджують, що у разі смерті Путіна керівництво рф припинить повномасштабну війну проти України та виведе свої регулярні війська з чужої території.