На Миколаївщині окупанти денацифікували ковбасний цех, комбайн, а на світанку обстріляли Очаків

Коментарi:

Інформація щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу, станом на восьму ранку 1 червня

Миколаїв
Зранку, 31 травня, місто розстрілювали касетними боєприпасами з РСЗВ «Торнадо-С» та ствольною далекобійною артилерією «Піон». Обійшлося без жертв та постраждалих.

Баштанський район
Вдень та вночі, 31 травня, були обстріли Широківської громадиі. Згорів один гараж та комбайн, потерпілих немає. Обстріли були переважно поза межами населених пунктів.

Тривають обстріли Березнегуватсько громади. Одна людина загинула.

Миколаївський район
У першій половині дня, 31 травня, були обстріли селища міського типу Первомайське, села Білозірка . Часткова зруйнована будівля ковбасного цеху. Також обстрілів зазнала Шевченківська громада. Зокрема, одне із його селищ було обстріляно зі ствольної артилерії великих калібрів. Один снаряд розірвався у дворі багатоповерхівки. Повністю знищено господарську споруду, пошкоджено гаражі, перебиті мережі електропостачання, у багатьох будинках вибиті шибки. Декілька снарядів розірвалися на городах приватних домогосподарств.

Вогонь ворог вів з окупованих територій Херсонської області.

Зранку, 1 червня, з 4.50 були обстріли Очакова. За попередньою інформацією, є руйнація та пошкодження житлових будинків. Одну людину поранено.

У Первомайському та Вознесенському районі день та ніч пройшли відносно спокійно, повідомляють у прес-службі Миколаївської обласної військової адміністрації.