Арештований генерал-лейтенант, який провалив штурм міста Миколаєва, – аудіоперехоплення

Коментарi:

Михайло Зусько, який керував наступом на Миколаїв, заарештовано за... шпигунство

Російського генерал-лейтенанта, командувача 58-ї загальновійськової армії Південного військового округу РФ Михайла Зусько, ймовірно, заарештували через провальний наступ на півдні України.

Таку інформацію у своєму Telegram-каналі оприлюднив військовий журналіст Андрій Цаплієнко.

За його словами, у нього в розпорядженні є аудіоперехоплення окупанта-осетина, який бере участь у війні на території України.

На записі розмови можна почути, як один із співрозмовників говорить про арешт командувача 58-ї армійської військової армії ЗС РФ Михайла Зусько. Окупант звинуватив топ-офіцера у зливі інформації про підрозділи російських військ, внаслідок чого ЗСУ успішно ліквідували загарбників.

Андрій Цаплієнко, у свою чергу, припускає, що Михайла Зусько було заарештовано через провальний наступ ЗС РФ в районі Миколаєва.

Більше того, як зазначає журналіст, російський генерал-лейтенант має українське походження, що також могло вплинути на його затримання. "Він народився на Волині, однак, гадаю, справжні волиняни, які б'ються за свій будинок, більше не вважають його українцем. Чутки про звільнення та арешт Зусько поширюються з кінця березня. Побільше б російської армії таких генералів", – додав Цаплієнко у своїй публікації. та оприлюднив аудіоперехоплення розмови.

Аудіо 18+